Jouw Expert Support-abonnement

Maak je al gebruik van onze Expert Support-diensten? Vul dan je abonnement aan met verschillende modules, zodat je nog meer haalt uit je inzet om earned media te genereren en je als kennisleider te positioneren. Expert Support biedt kennisorganisaties (iedere organisatie met feitelijke expertise in huis) een directe lijn naar de media. Door actief te reageren op ontwikkelingen in hun vakgebied, verschijnen experts op de radar van journalisten én de juiste doelgroep.

Meer weten over Expert Support

Podcastmodule

Verrijk je communicatiemix met podcasts over een thema dat bij jouw organisatie past. Van een intakegesprek tot een training, en van interviews met de juiste experts tot de montage: de productie van de serie podcasts nemen we voor onze rekening. Jij hoeft alleen het domein in kaart te brengen waarbinnen je je als kennisleider wil neerzetten. Denk aan duurzaamheid, diversiteit of gezondheidszorg.

Contentmodule

Vergeet je overige communicatieformats en -kanalen niet. Ook op je owned en shared media, dus bijvoorbeeld op je website, in je nieuwsbrieven en op je socials is het belangrijk om rekening te kunnen houden met een eigen redactieformule. Zo zijn ook die teksten betrouwbaar en feitelijk, en spreken ze zowel media als jouw directe doelgroep aan. Met onze kennis van nieuws en communicatie stellen we samen een redactieformule op en werken we aan de nieuwswaardigheid van je eigen teksten.

Buitenlandmodule

Jouw expertquotes worden zowel via het ANP-net verspreid als via de database van ANP Pers Support. Zo zijn de quotes beschikbaar voor vrijwel alle Nederlandse media, waaronder ook regionale en vakmedia. Met de buitenlandmodule breiden we de distributie uit naar relevante sectoren in verschillende landen.

Adviesmodule

Team Expert Support bestaat uit nieuws- en communicatie-experts met een achtergrond in de journalistiek. Door middel van trainingen en schrijfcoaching leren ze jou en verschillende teams binnen je organisatie hoe je nieuwswaardig kunt schrijven en communiceren. Zo leer je schrijven op een manier die voor journalisten herkenbaar is en voor je doelgroep betrouwbaar is.

Beeldmodule

Jouw expertquotes zijn nog sterker met beeld. Voeg foto’s of grafieken toe aan je verhaal om de aandacht te trekken én om je verhaal kracht bij te zetten en toe te lichten. Kies foto’s uit onze database met ruim 90 miljoen nieuws- en stockfoto’s, laat beeld in opdracht maken of ga voor een grafiek van LocalFocus.

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Salesafdeling
Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden