expert support

Deze merken bereiken de media met Expert Support

Weeronline
Movisie
Heijmans
Flitsmeister
NOGEPA/Element

Een podium voor experts

Expert Support biedt deskundigen en kennisorganisaties een directe lijn naar de media. Maak daar als communicatieprofessional, samen met experts uit je organisatie, gebruik van.

Samen met ons team maak je expertquotes: dit zijn korte reacties op actuele kwesties waarin de expert zijn/haar/hun deskundigheid tentoonstelt.

De quotes komen op het ANP-net: het net waar alle Nederlandse media hun nieuws ophalen. Daarnaast sturen wij de quotes rechtstreeks naar relevante vakjournalisten.

Laat zien dat je kennis in huis hebt

Veel kennisorganisaties benutten de kennis van hun experts onvoldoende. Zonde, omdat je hier veel earned media mee kan genereren.

Expert Support biedt uitkomst: door quotes onder de aandacht van de media te brengen, neem je deel aan het actuele gesprek. En voor journalisten biedt Expert Support een uitgelezen kans om hun artikelen te verrijken met bronnen.

Goed om te weten: experts kunnen zich kosteloos aanmelden bij de redactie als deskundige bron. Media benaderen deze bronnen.

Meld je gratis aan als bron

We kijken graag met je mee

Jouw abonnement bestaat naast het verspreiden van quotes ook uit advies, workshops, webinars en toegang tot nieuws.

Ook schrijft of redigeert het team van ANP Expert Support ook graag jouw teksten. Vanuit onze journalistieke ervaring zorgen we ervoor dat blogs, nieuwsberichten en opiniestukken op je website en social media aansluiten op actualiteit en makkelijk leesbaar, interessant en informatief zijn.

Bekijk een item door ANP Expert Support

Onze succesrate is 75%

De afgelopen twee jaar is het bereik en het effect van ANP Expert Support steeds gegroeid. Op dit moment wordt 75% van de expertquotes gebruikt door media.

Dat levert maandelijks zo'n 150 tot 200 publicaties op in tot wel 100 verschillende titels. Van landelijke krant tot vakblad en van nieuwssite tot lifestylemagazine.

“Dankzij Expert Support hebben wij al een aantal keer aandacht gekregen.”

Experts van IVN Natuureducatie zijn bij onder andere LINDA., Weeronline en Vroege Vogels genoemd. Woordvoerder Marjolein van der Gaag licht toe hoe Expert Support daarbij hielp: “Je merkt dat journalisten het zien.”

Lees de case

Breid je Expert Support-abonnement uit

Maak je al gebruik van onze Expert Support-diensten? Vul dan je abonnement aan met verschillende modules, zodat je nog meer haalt uit je inzet om earned media te genereren.

Expert Support biedt iedere organisatie met feitelijke expertise in huis een directe lijn naar de media. Door actief te reageren op ontwikkelingen in jouw vakgebied, verschijnen jouw experts op de radar van journalisten én van de juiste doelgroep.

Bekijk alle extra mogelijkheden
Aan de slag met

Expert Support

Een podium voor deskundigen.

We stellen jou op de hoogte
Met een nieuwsbrief houdt het ANP je op de hoogte van nieuwsgebeurtenissen om op te reageren.
Upload zelf jouw quotes
Via een handig online platform dien je je quotes in. Na een korte check verschijnen je quotes op het ANP-net.
Je verschijnt op het ANP-net
Van het ANP-net maken bijna alle Nederlandse media gebruik. De quotes krijgen een rubriek, inclusief contactinformatie.
In de ANP Agenda
Via Expert Support kun je aan elk agenda-item in de ANP Agenda contactgegevens toevoegen van experts die meer weten over het onderwerp.
Quotes ook op website
Ook worden de quotes op een openbare website geplaatst. Zo zijn de quotes nog beter vindbaar en deelbaar.
We meten het bereik voor je
We kijken naar het resultaat en het bereik van jouw quotes. Zo kun je bijsturen.

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Salesafdeling
Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden