Mededeling

Canon en Colorwood overhandigen nieuwste Canon camera aan ANP-fotografen

Canon en Colorwood overhandigen nieuwste Canon camera aan ANP-fotografen
Door Franca Grimbergen · 14 Feb 2020
De fotografen met hun nieuwe aanwinsten. Foto door Stephan van den Bos.

Een feestelijk moment op de fotoredactie. Donderdag 13 januari ontvingen de fotografen van het ANP de nieuwste camera van Canon.

De fotografen van het ANP zijn de eersten op Nederlandse bodem die de Canon EOS-1D Mark III in ontvangst mogen nemen. Dit moment werd gevierd met taart en champagne. De camera, inclusief diverse lenzen, behoort nu tot de basisuitrusting van het vaste team van fotografen binnen het ANP. De levering van de camera's wordt verzorgd door Colorwood Photo.

Directeur Foto Bas van Beek: ''Onze fotografen staan in de ochtend in de gierende storm op het strand te fotograferen en dezelfde avond in de Tweede Kamer of bij een voetbalwedstrijd. Hun hardware moet dus robuust en betrouwbaar zijn. Daarnaast moet de output de beste kwaliteit leveren, we willen tenslotte dat onze foto's de beste zijn. De fotografen kiezen hun eigen apparatuur en dan blijft Canon een logische keuze.'' 

Franca Grimbergen
Franca Grimbergen
franca.grimbergen@anp.nl

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden