Mededeling

Parels uit de ANP fotowinkel verkrijgbaar via NRC Webwinkel

Parels uit de ANP fotowinkel verkrijgbaar via NRC Webwinkel
Door Loredana Vulcano · 13 Jul 2021
anp fotowinkel
Jimi Hendrix en spitsuur in de Amsterdamse tram, twee beelden uit de ANP fotowinkel die onder andere te koop zijn via de NRC Webwinkel.

Het ANP heeft een opvallende collectie Nederlandse fotografie uit het rijke foto-archief van het ANP geselecteerd voor NRC-lezers. Van historische fotografie en internationale beroemdheden op Nederlandse bodem tot aan luchtfotografie en prachtige landschappen in zomer- en wintermaanden. Veel van deze beelden zijn ook verkrijgbaar in de ANP fotowinkel.

Museumkwaliteit fotokunst voor aan de muur

De foto's uit het rijke ANP-archief worden door Martin Zwaan Fotografie en Presentatie gedrukt op hoogwaardig en duurzaam fotopapier. De foto's kunnen naar keuze worden verwerkt op dibond of klassiek ingelijst met passe-partout en museumglas. 

Drukte op het strand in Ameland. Foto: ANP / Siese Veenstra
Opening verkeersbrug in Utrecht. Foto: ANP / Jaap Herschel

Over de ANP fotowinkel

In de ANP fotowinkel vind je honderden handgeselecteerde beelden uit het grootste fotoarchief van Nederland: ANP Foto. De parels uit het archief die tot voor kort verborgen bleven tussen de miljoenen andere foto's zijn in de ANP fotowinkel als kunstfoto te bestellen. Alle foto's hebben hun oorsprong in de fotojournalistiek en dat zorgt ervoor dat elk beeld een verhaal met zich meebrengt.

De samenwerking

Als ANP zijn we blij met NRC als partner. In de NRC Webwinkel wordt aandacht besteed aan kunst, een mooie plek om daar met onze foto's uit de ANP fotowinkel tussen te staan. De NRC-lezer maakt op deze manier kennis met het rijke ANP-archief voor aan de muur.

Loredana Vulcano
Loredana Vulcano
loredana.vulcano@anp.nl

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden