Beeld trekt de aandacht

Hoe trek je jouw lezer, websitebezoeker of de media in je verhaal? Beeld versterkt de tekst waarbij het wordt geplaatst. Met beeld verdubbel je de kans op overname door media. Het is wel zaak om het juiste beeld te kiezen. Ga voor beeld dat bij de interesses van je doelgroep past. Beeld dat inhoudelijk aanspreekt, aansluit op de aansluit op de actualiteiten en meteen de aandacht trekt. Zo vergroot je het engagement met je doelgroep.

Zoek in onze model released-collectie

Geloofwaardige stockfotografie

ANP Foto zorgt samen met tientallen fotografen en agentschappen dagelijks voor honderden (inter)nationale nieuwsfoto’s rondom de meest actuele nieuwsitems. Ook is er een groeiende collectie beschikbaar met stock- en model released beeld. Die collectie onderscheidt zich door de aanwezigheid van actuele Nederlandse thematiek, zoals duurzaamheid, diversiteit, corona of gender. Kies uit foto's die aansluiten bij het nieuws én op de thema's die voor jouw organisatie belangrijk zijn.

Portretrecht geregeld?

Bij het gebruiken van stockfoto’s met personen erop afgebeeld, wil je zeker weten dat alle portretrechten met de modellen goed zijn geregeld. Zo voorkom je juridisch gedoe. Laat je zelf foto’s maken, dan mag je een quitclaim nooit vergeten. Neem je beeld uit onze beeldbank? Selecteer dan onze model released-collectie en wees er zeker van dat alles goed is geregeld.

Meer weten over portretrecht? Volg ons gratis webinar.

Beeld in opdracht

Zie je jouw gewenste foto er toch niet tussen staan? Door zeer korte lijnen met onze fotografen is het laagdrempelig om foto-opdrachten uit te zetten. Of het nou gaat om het fotograferen van een event of een uitgebreide thematische productie voor je eigen campagne of beeldbank.

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Salesafdeling
Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden