Mededeling

Edwin de Groot over ANP’s nieuwe zakelijke label: ANP Business

Edwin de Groot over ANPs nieuwe zakelijke label: ANP Business
Door Loretta Mulders · 03 Apr 2022

“Met ANP Business blijven we in het hart van het nieuws maar dan vanuit de mogelijkheid om organisaties aan te sluiten op het nieuwsproces.”

Edwin de Groot, commercieel directeur, gaf een interview aan Adformatie over ANP Business. Het nieuwe zakelijke label van ANP. Het zakelijke portfolio van ANP is inmiddels uitgebouwd tot een volwaardig pakket aan oplossingen voor organisaties die aangesloten willen zijn op informatie, nieuws en media.

Tijd voor een apart label om deze diensten helder te positioneren: ANP Business. “Opeens zagen we het: onze usp is dat wij media snappen. Dát is de kern van onze zakelijke dienstverlening", vertelt Edwin aan Adformatie. 

Lees het hele interview via onderstaande button:

Wij snappen media

Het Algemeen Nederlands Persbureau lanceert ANP Business, het nieuwe label dat zich primair richt op pr- en communicatieprofessionals van organisaties buiten de media.

Lees het persbericht

Reageren op het nieuws in oorlogstijd

Roald Regtien, mediaspecialist bij ANP Business, schreef voor Adformatie een stuk over hoe je op een passende manier kunt reageren op het nieuws in oorlogstijd.

Naar het artikel
Loretta Mulders
Loretta Mulders
loretta.mulders@anp.nl

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden