Mededeling

De online fotowinkel van het ANP

De online fotowinkel van het ANP
Door Loredana Vulcano · 11 Jun 2020
fotoprint zwart-wit
Regen op straat, 1963. Foto door ANP.

ANP fotowinkel is vanaf midden juli dé plek om kunstfoto’s voor aan de muur te bestellen die passen bij jouw bedrijf. De online fotowinkel van het ANP maakt het mogelijk om bijzondere werken te bezitten. Het ANP breidt hiermee de huidige fotodienst voor de business-to-business-markt uit.

Het ANP beschikt over een enorme selectie beelden die zorgen voor de dagelijkse basis nieuwsfotografie voor alle Nederlandse media. In de online fotowinkel zal een deel hiervan aangeboden worden als fotoprint met uiteenlopende thema’s, gemaakt door verschillende soorten fotografen. Denk aan een historisch straatbeeld van Amsterdam in de jaren 60, een nog niet eerder gezien koningshuisbeeld of een landschap vanuit de lucht gefotografeerd. 

Verhalen

Een belangrijk onderdeel van ANP fotowinkel zijn de verhalen achter de foto’s die je kunt bestellen. Het ANP beschikt over veel informatie: bijvoorbeeld over de locatie, de techniek, de fotograaf of juist de redenen om die specifieke (nieuws)gebeurtenis vast te leggen.

fotoprints reguliersbreestraat
De Reguliersbreestraat in Amsterdam, 1955. Foto door Timeview.
fotoprint molen
Korenmolen de Windhond in Soest, 2019. Foto door Robbert Frank Hagens.

Voor bedrijven

De focus van ANP fotowinkel ligt op het verder bedienen van de huidige business-to-business-markt. Het ANP gaat met huidige en nieuwe klanten in gesprek over de wensen op het gebied van fotoprints. Denk aan klantgeschenken, afscheidscadeaus of wandvullende fotoprints. Er is natuurlijk ook ruimte voor het bestellen van losse prints. Daarnaast kunnen bedrijven partner worden van ANP fotowinkel. 

Blijf op de hoogte en win tegoed

Schrijf je in voor de ANP fotowinkel-nieuwsbrief om alvast op de hoogte te blijven van het aanbod en de mogelijkheden die passen bij jouw bedrijf. Je kunt nu een tegoed van €300,- winnen als je je aanmeldt! We verloten vijf keer €300,- onder de eerste 500 inschrijvingen. De actievoorwaarden vind je hier.

Schrijf je meteen in voor de nieuwsbrief:

Dank je wel! Voltooi je inschrijving door te bevestigen via de mail in je mailbox.

Loredana Vulcano
Loredana Vulcano
loredana.vulcano@anp.nl

Het verhaal van fotograaf Warren Richardson

Misschien heb je zijn naam weleens gehoord: Warren Richardson. Warren is een Australische fotojournalist. In 2016 won hij de World Press Photo met zijn indringende zwart-wit foto van een man met een kind aan de grens van Servië en Hongarije. Lange tijd was het stil rondom Warren, maar hij is terug en vertelt zijn verhaal.

De wereld van Warren

Contact

Neem contact op

Een aanvraag doen, meer weten of gewoon een snelle vraag? We beantwoorden je vragen elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Bel me terug

Laat je nummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug.

Bedankt! Je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Je gaat akkoord met de voorwaarden